Bursdagsbesøk!

Heihei!

ble ikke blogging i går,sorry sorry. Idag har jeg vært i byn og i åsane og litt sånn,har fått meg ny mobil i dag, er så fornøyd. Igår hadde vi fri,men hele dagen gikk til vasking og rydding i huset siden  jeg feiret bursdagen min med gode venner. Her får dere noen bilder.

-Maren 

 

Photo's

Heihei!

Idag var det tilbake på skolen igjen og lekser og alt er på plass,men heldigvis har vi ikke mye lekser denne uken. Hvertfall etter skolen skulle jeg inn på jobben til pappa og vaske men bussen jeg skulle ta inn der kom aldri så jeg ble stående på skolen en halvtime etter den var ferdig,men den kom forsatt ikke. Etter den halvtimen var godt fant vi ut at det aldri kom noe buss,så jeg ringte farfar så hentet han meg,så spiste vi god middag hos han. Dette var kanskje ikke så nyttig for dere,så over til poenget. Her er noen bilde jeg tok hinn dagen.

 Senere er det trening,så vet ikke om det bli fler innlegg i dag,vi snakkes hvertfall!

-Maren

 

Details
 

Hadde ikke noe bedre og gjøre,så tok tak i kamera og knipset litt bilder

-Maren

 

Siste bildene fra hytten!

Hello!
Her er siste del av bildene fra hytten
 


Drake- Take care ft. Rihanna

 

Sprke meg og marit gikk opp på fjellet de to siste dagene 

  

Marit synnes hun var så flink fotograf på dette bilde,så det måtte bare med.

-Maren og Marit

 

 

 

Hytten del 2

Hei!

Sorrysorry for at dette innlegge ikke kom igår,var ute hele dagen så fikk desverre ikke tid,men her er hvertfall del 2 av bildene! haha

Siste del skal jeg få postet i morgen!

 

-Maren 

 

 

Home sweet home

Halloen!

Da er vi hjemme fra hytten og endelig har nett igjen,så da blir det blogging. Siden vi ikke hadde nett så har vi ikke fått lagt ut noen bilder og opptateringer så nå har vi en del bilder og vise. Det blir nok sånn at vi legger ut flere deler med bilder sånn at innleggene slipper og bli så innmari lang. På hytten har vi vært veldig heldig med været så vi har for det meste bare ligget ute om dagene og solt oss og grillet. En av dagene tok vi båten ut på en holme og badet og solt oss,planen var og grille med det var litt for mye vind. Meg og Marit har vært spreke og gått turer på fjellet om kvelden og sett på solnedgangen, den er så fin. Den ene kvelden gikk vi ut i påt for og fiske men det gikk rett i dass, med en gang vi hadde kjørt et stykke ut begynte det og pøse ned. Fisketuren var letteresagt noe drit,det ble ingen fisk på oss heller.

Vi klarer oss ikke uten data så siden vi ikke hadde nett så spilte vi sims. Når Marit spilt så begynte simmen og svømme inni huset! ahahanh

vi er så fin i trynet uten sminke og alt

photoshoot på badeet

åe,se den søte sauen som hopper

vi bare klappet så stormet alle sauene i en flokk..det var så tidigforresten vi så ikke helt våken ut..null sminke!    
Del2 kommer imorgen!
 

Snakkes!

- Maren og Marit 


Synnes om bildene?

 

 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits