Skolebilder

Heisann!

Idag på skolen tok jeg med meg speilrefleksen så fikk knipset noen bilder i k&h timen. 

 

mitt fine mesteverk

Ikke skjedd noe spesielt på skolen i dag,vi hadde mat og helse i to timer. Der lagde vi noe enkelt siden det er første gangen vi har mat og helse. Det vi lagde var fruktsalat,fysatan. Jeg hater det mer enn noe annet,men klarte og tvinge noe inn i meg til slutt. Ellers har jeg nettopp komt hjem fra sartor no,gavene jeg har fått til bursdagen får dere i eget innlegg.

 

-Maren 

 

 

 

Bursdag

sorry dårlig blogging i det siste,har desverre vært litt opptatt... Idag har jeg bursdag,så det blir nok ingen oppdataeringer idag!

syktbra kvallitet da

Snakkes!

-Maren

Rhodos

Hei!

Sorry for lite blogging av meg, men jeg har ikke husket eller giddet og blogge så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg gjore i sommerferien. Jeg var da altså i Rhodos, det var utrolig gøy og kjempe varmt. Fikk desverre ikke tatt noen bilder fordi mamma glemte kameraet. Vi gjorde ikke noe spesielt , lå bare på stranden og solte oss og om kvelden gikk vi ut og spiste. Den siste kvelden vi var der gikk vi inn til Rhodos by for og se litt i butikker. Så har jeg bare vært med venner. 

Orker ikke og ta noen bilder av meg nå, så slenger inn et gammelt bilde!

-Marit 

9.ende klasse

Heihei!

Idag var det på plass på skolebenken igjen,og et helt år med skole ligger forran oss til neste sommerferie.Gleder meg til sommerferie alleredee. Var jo selvfølgelig kjekt og treffe alle folkene igjen. 

OUTFIT

Topp/genser- Bikbok

Bukse- Pull & bear

 

Etter mamma kom hjem fra jobb dro vi en tur på sartor og fangsten denne gang var denne kjolen fra bikbok. Lik genseren jeg går med over,bare i lang kjole.


 

-Maren


Kreta next

Heihei!

Da har jeg komt meg på flyet og er i luften. Er så klar for 2 uker i kreta nå. Blir nok ikke noe blogging der nede,kanskje noen mobilinnlegg,vi får se.  

 

 

-Maren

Byn ++

Hei

Idag i halv 1 tiden dro meg og Marit til byn for og se litt i butikker og for og gå på kino. Før kinoen skulle vi bare innom mcdonald's for og kjøpe oss en milkshake, og når jeg hadde betalt så gikk jeg ut der fra. Da jeg kom ut og gått litt bort så fant jeg ut at jeg hadde mistet lommeboken med bankkort og alt mulig i jeg fikk helt panikk. Jeg leitet i vesken og alle lommer og alt om jeg fant den men det var ingen steder og finne den,så meg og Marit trodde noen hadde tatt den fra vesken min eller noe sånn uten at vi så det. Tilslutt gikk jeg inn på mcdonald's for og bak spøre om de hadde sett lommeboken min så hadde de den heldigvis bak disken der. Gud du skulle vist kor glad jeg var. 

Filmen vi så het: What to Expect, her er traileren

 
Vi syntes no hvertfall filmen var braa!

Her får du en liten smakebit fra dagen vår :'

 

 
Blomster til minne om de døde på utøya...


Meg og Marit bare chillet i kinosalen alene vii


Klassisk bynmat for oss

Del2  av bildene fra hytten legger vi mest sannsynelig heller ut imorgen istedet.

Snakkes!

 

-Maren og Marit 

 

 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits