Kreta next

Heihei!

Da har jeg komt meg på flyet og er i luften. Er så klar for 2 uker i kreta nå. Blir nok ikke noe blogging der nede,kanskje noen mobilinnlegg,vi får se.  

 

 

-Maren

Siste bildene fra hytten!

Hello!
Her er siste del av bildene fra hytten
 


Drake- Take care ft. Rihanna

 

Sprke meg og marit gikk opp på fjellet de to siste dagene 

  

Marit synnes hun var så flink fotograf på dette bilde,så det måtte bare med.

-Maren og Marit

 

 

 

Et lite innkjøp og outfit

Heihei!

Da har jeg akkuratt kommet hjem fra en liten shoppingtur, ble litt småting til rommet. Vi var inne på den nye ikeaen i åsane,åherre den er jo så stor at det blir en laberint. Brukte jo sikkert 3-4 timer der inne, tok jo år og dag. Meg og mamma fant aldri utgangen joo. Her er  outfit og det jeg kjøpte

 ene siden av puten

 andre siden 

Bokstaver fra living- 20 pr stykk

2 puter fra Ikea- 80 per stykk


Dagens antrekk!

Bukse fra Cubus

Topp fra bikbok 

Tubetopp fra primark

Egentlig en ganske enkel outfit.
Sorry for forskjellig størrelse på bildene, men  skal jeg begynne og pakke litt,bare to dager til jeg reiser no! gleder meg som en ungeee! Skal bli så gøy.

 Vi snakkes!

-Maren

Hytten del 2

Hei!

Sorrysorry for at dette innlegge ikke kom igår,var ute hele dagen så fikk desverre ikke tid,men her er hvertfall del 2 av bildene! haha

Siste del skal jeg få postet i morgen!

 

-Maren 

 

 

Småtteri

Hei!

Jeg tenkte og bare vise dere innkjøpene mine fra igår når meg og Marit var i byn. Ble ikke så veldig veldig mye men noe ble det hvertfall, og det jeg fikk kjøpt ble jeg ganske fornøyd med! Ble masse sommerklær men det trenger jeg jo når jeg reiser til syden. Jeg reiser foresten til Kreta på søndag! 

Alt er fra Bikbok
Jeg skal i besøk no så vi snakkes!

- Maren

 

 

Byn ++

Hei

Idag i halv 1 tiden dro meg og Marit til byn for og se litt i butikker og for og gå på kino. Før kinoen skulle vi bare innom mcdonald's for og kjøpe oss en milkshake, og når jeg hadde betalt så gikk jeg ut der fra. Da jeg kom ut og gått litt bort så fant jeg ut at jeg hadde mistet lommeboken med bankkort og alt mulig i jeg fikk helt panikk. Jeg leitet i vesken og alle lommer og alt om jeg fant den men det var ingen steder og finne den,så meg og Marit trodde noen hadde tatt den fra vesken min eller noe sånn uten at vi så det. Tilslutt gikk jeg inn på mcdonald's for og bak spøre om de hadde sett lommeboken min så hadde de den heldigvis bak disken der. Gud du skulle vist kor glad jeg var. 

Filmen vi så het: What to Expect, her er traileren

 
Vi syntes no hvertfall filmen var braa!

Her får du en liten smakebit fra dagen vår :'

 

 
Blomster til minne om de døde på utøya...


Meg og Marit bare chillet i kinosalen alene vii


Klassisk bynmat for oss

Del2  av bildene fra hytten legger vi mest sannsynelig heller ut imorgen istedet.

Snakkes!

 

-Maren og Marit 

 

 

Home sweet home

Halloen!

Da er vi hjemme fra hytten og endelig har nett igjen,så da blir det blogging. Siden vi ikke hadde nett så har vi ikke fått lagt ut noen bilder og opptateringer så nå har vi en del bilder og vise. Det blir nok sånn at vi legger ut flere deler med bilder sånn at innleggene slipper og bli så innmari lang. På hytten har vi vært veldig heldig med været så vi har for det meste bare ligget ute om dagene og solt oss og grillet. En av dagene tok vi båten ut på en holme og badet og solt oss,planen var og grille med det var litt for mye vind. Meg og Marit har vært spreke og gått turer på fjellet om kvelden og sett på solnedgangen, den er så fin. Den ene kvelden gikk vi ut i påt for og fiske men det gikk rett i dass, med en gang vi hadde kjørt et stykke ut begynte det og pøse ned. Fisketuren var letteresagt noe drit,det ble ingen fisk på oss heller.

Vi klarer oss ikke uten data så siden vi ikke hadde nett så spilte vi sims. Når Marit spilt så begynte simmen og svømme inni huset! ahahanh

vi er så fin i trynet uten sminke og alt

photoshoot på badeet

åe,se den søte sauen som hopper

vi bare klappet så stormet alle sauene i en flokk..det var så tidigforresten vi så ikke helt våken ut..null sminke!    
Del2 kommer imorgen!
 

Snakkes!

- Maren og Marit 


Synnes om bildene?

 

 

Innkjøp

Hei!

Iste var jeg en tur på kleppestø og skulle kjøpe noen støvler osv som jeg skal ha med meg på hytten,men når det er tilbud er det ikke så lett og gå forbi klær uten og kjøpe noe av  det, så ble litt mer en jeg egentlig skulle. 

 

Mørkeblå shorts - kr 99 fra Cubus    ( Ordinerpris: 199)  

Rutete shorts - kr 79 fra Cubus        ( Ordinerpris: 199 )

Minnekort -  kr 359 fra foto eller noe sånn                    

Imorgen reiser meg og Marit en tur på hytten og blir der noen dager. Får vi nettet til og funke skal vi nok få oppdatert dere med litt bilder osv. Hvis ikke blir det nok masse bilder når vi kommer hjem igjen. 

 speilbilde må til

Vi snakkes!

-Maren

 

Hva synnes du om innkjøpet? 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits