Skolebilder

Heisann!

Idag på skolen tok jeg med meg speilrefleksen så fikk knipset noen bilder i k&h timen. 

 

mitt fine mesteverk

Ikke skjedd noe spesielt på skolen i dag,vi hadde mat og helse i to timer. Der lagde vi noe enkelt siden det er første gangen vi har mat og helse. Det vi lagde var fruktsalat,fysatan. Jeg hater det mer enn noe annet,men klarte og tvinge noe inn i meg til slutt. Ellers har jeg nettopp komt hjem fra sartor no,gavene jeg har fått til bursdagen får dere i eget innlegg.

 

-Maren 

 

 

 

Dagens antrekk 30.08.12

Veldig enkelt antrekk idag!

Tights-cubus, T'skjorte- Pull&bear og skjerf fra bikbok

Planen nå er og bli med farfar og farmor på sartor,så får jeg bursdagsgave fra de. Imorgen har vi fri,så skal se om jeg får blogget litt daa!

 

-Maren 

Bursdag

sorry dårlig blogging i det siste,har desverre vært litt opptatt... Idag har jeg bursdag,så det blir nok ingen oppdataeringer idag!

syktbra kvallitet da

Snakkes!

-Maren

Weheartit

Åhh,så fint det er! elsker virkelig disse plaggene! 
FØLG MEG PÅ WEHEARTIT: Marentorgerrsen

-Maren


Love mom!

Heihei!

Idag kom mamma hjem fra USA,hun har vært der en uke med jobben,de har kjøpt et selskap eller noe sånn ser nede. Da jeg kom bort til mamma idag fikk jeg selvfølgelig noe utav henne.


Så fornøyd vettu! De svarte conversene og leopard kjolen er mamma sitt,men jeg komme nok garantet til og låne det en del! Dette ble et kjapt innlegg,men jeg skal på besøk til tanten min no,vi snkkes mine skjønne! 

 

-Maren Rhodos

Hei!

Sorry for lite blogging av meg, men jeg har ikke husket eller giddet og blogge så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg gjore i sommerferien. Jeg var da altså i Rhodos, det var utrolig gøy og kjempe varmt. Fikk desverre ikke tatt noen bilder fordi mamma glemte kameraet. Vi gjorde ikke noe spesielt , lå bare på stranden og solte oss og om kvelden gikk vi ut og spiste. Den siste kvelden vi var der gikk vi inn til Rhodos by for og se litt i butikker. Så har jeg bare vært med venner. 

Orker ikke og ta noen bilder av meg nå, så slenger inn et gammelt bilde!

-Marit 

Dagens antrekk!

Holaaa!

Ble ikke noe blogging igår,sorrysorry. Hadde egentlig ikke så mye og blogge om så det ble ikke noe av. Jeg spilte hvertfall kamp i går og vi vant 4-1! Idag har jeg bare vært på skolen, og kom hjem for en times tid siden. Her har dere dagens antrekk.Alt fra bikbok!

-Maren 

 

Photo's

Heihei!

Idag var det tilbake på skolen igjen og lekser og alt er på plass,men heldigvis har vi ikke mye lekser denne uken. Hvertfall etter skolen skulle jeg inn på jobben til pappa og vaske men bussen jeg skulle ta inn der kom aldri så jeg ble stående på skolen en halvtime etter den var ferdig,men den kom forsatt ikke. Etter den halvtimen var godt fant vi ut at det aldri kom noe buss,så jeg ringte farfar så hentet han meg,så spiste vi god middag hos han. Dette var kanskje ikke så nyttig for dere,så over til poenget. Her er noen bilde jeg tok hinn dagen.

 Senere er det trening,så vet ikke om det bli fler innlegg i dag,vi snakkes hvertfall!

-Maren

 

Yesterday

Ble ikke noe blogging igår kveld. Var i åsane på ikea og litt sånn,og så lå jeg over hos Rebecca igår. Vi passet,men det var dritskummelt siden det lynet og tordnet helt sykt. Her er hvertfall det jeg fikk dradd med meg hjem i går.

 

Begge er kjøpt på bikbok 

Vi har jo en hund som heter Buster og igår fikk vi besøk av noen av familien hannes.De er så søte hele gjengen.

 

  Tara

 Doffen og Buster

 Doffen

 Buster

 åe,de danser

 herligste

- Maren

 

 

Gårdagens outfit

Fikk ikke postet outfiten for i går,så her kommer den.

 

Bukse kappahl,Topp bikbok, Skjorte H&m, Vest global, Veske Kreta, Smykket tror jeg er fra h&m.

Planen idag er vell ikke så stor,kanskje meg og rebecca skal passe. Snakkes hvertfall senere!

 

-Maren

 

Details
 

Hadde ikke noe bedre og gjøre,så tok tak i kamera og knipset litt bilder

-Maren

 

9.ende klasse

Heihei!

Idag var det på plass på skolebenken igjen,og et helt år med skole ligger forran oss til neste sommerferie.Gleder meg til sommerferie alleredee. Var jo selvfølgelig kjekt og treffe alle folkene igjen. 

OUTFIT

Topp/genser- Bikbok

Bukse- Pull & bear

 

Etter mamma kom hjem fra jobb dro vi en tur på sartor og fangsten denne gang var denne kjolen fra bikbok. Lik genseren jeg går med over,bare i lang kjole.


 

-Maren


Kreta nytt

Tenkte og vise innkjøpene fra  Kreta kjøpte  noen småting,ble ikke så mye siden vi var for det meste ikke så mye i shopping gater,men litt ble det hvertfall. 

 

1. T-skjorte fra pull & bear 

2. T-skjorte fra pull & bear

3. Bukse fra Pull & bear

4. Veske fra en jallabutikk 

5. Lommebok fra en jallabutikk

6. Armbånd/fotlenker fra jallabutikk og ring fra awatara 

7. Skjørt fra Pull & bear 

 

-Maren

Fra t-skjorte til topp

Jeg var nettopp en tur innom en blogg og da så jeg at hun hadde klippet en t-skjorte om til en topp. Jeg synnes det ble ganske stilig så jeg prøvde det jeg og 

 Her glemte jeg ig ta bilde før så det ble en arm med og en uten.

Et tips til deg som har mange gamle t-skjorter du ikke liker så godt. Klipp av armene så får du en ny fin topp. Jeg synnes de begge ble mye finere etter at jeg klippet de.

 

Hva synnes du?

-Maren

 

Norsk jord

Da var jeg godt plantet på norsk jord igjen, noe som var ganske godt men samtidig ikke så godt. Savner varmen så mye, det har vært ca 40 grader hver dag der nede, har nytet hver eneste solstråle. Første uken var det meningen at vi skulle bo i en villa, men når vi kom på flyplassen så fikk vi vite at den var overbukket i 2 dager så vi måtte bo i en leilighet de to første dagene, det var skuff. Men herregud så fint huset vi bodde i resten av den første uken var, reine drømmehuset. 3 Etasjer eget bade basseng 4 soverom med dobbelsenger og 5 bad, litt nedenfor så var den en tennisbane i tillegg. Jeg prøvde og lage en video fra turen,men det gikk ikke ann og laste den inn på blogg, så her kommer bilder i stedet.

  

 Summer Paradise- Simple PlanHuset vi bodde i de to første dagene

Villaen

 Kjøkkenet

 Utenfor huset

 S
overom 1

 
Bad 1

 Soverom2

 Soverom 2 

 Bad 2


 
Bad 2

 
Soverom 3

 
Soverom 3 

 Bad 3 

 

 Bad 5 

 
Stue

 
Stue

 stuue

 stue

 stue

 stue

 stue

 stue

 stue

 stue

  Bad 4 


 
Soverom 4 

 
Soverom 4 

 
Her er noe vi kunne se ned på ved inngangen,det var sånn plate laget av glass rett utenfor døren.

 Spisestue

 Terasse på en siden

 Terasse forran

 badebassenget

 selve villaen! 

 villaen 

Del2 kommer i bilder hvis ikke jeg klarer og lage en video av de da.

Snakkes!

 

-Maren

 

 

Innkjøp

Heisann!

I dag så var meg og mamma en liten tur på vestkanten. Planen var og kjøpe noen shortser til meg, men så var det så mye salg så jeg kjøpte litt småting til rommet mitt og.

ene siden av puten


andre siden


Shorts -kr 99 fra bikbok  ( ordinerpris: 299)

Tubetopp - kr 129 fra bikbok 

Solbriller- kr 99. 

sånn det var det. Sorry for dårlige bilder, cameraet mitt er ødelagt så måtte bruke webcamera. 

Vi snakkes!

- Marit 

 
 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits