Bursdagsgaver #1

Heisann!

Jeg tenkte og vise dere hva jeg har fått til bursdagen min, det blir to deler siden noe av det jeg har fått ligger hos mamma. Her er hvertfall det jeg har fått her hos pappa:

Genser fra Gina Tricot 

Genser fra Vero Moda

T-skjorte fra Gina Tricot 

Mobil fra elkjøp

Kamerastativ fra et lannet sted 

Kort fra gode venner 

Her var da altså del 1 av mine bursdagsgaver. Mobilen fikk jeg ikke igave,den kjøpte jeg for bursdagspengene mine,som dere sikker leste igår. Del 2 kommer iløpet av neste uke.Hvis noen har tips til hva jeg kan finne på i dag hadde det vært kjekt,søndager er det ikke noe og gjøre på. Det verste er at ingen er hjemme,så det er ingen og være med ...

 

-Maren  

Love mom!

Heihei!

Idag kom mamma hjem fra USA,hun har vært der en uke med jobben,de har kjøpt et selskap eller noe sånn ser nede. Da jeg kom bort til mamma idag fikk jeg selvfølgelig noe utav henne.


Så fornøyd vettu! De svarte conversene og leopard kjolen er mamma sitt,men jeg komme nok garantet til og låne det en del! Dette ble et kjapt innlegg,men jeg skal på besøk til tanten min no,vi snkkes mine skjønne! 

 

-Maren Kreta nytt

Tenkte og vise innkjøpene fra  Kreta kjøpte  noen småting,ble ikke så mye siden vi var for det meste ikke så mye i shopping gater,men litt ble det hvertfall. 

 

1. T-skjorte fra pull & bear 

2. T-skjorte fra pull & bear

3. Bukse fra Pull & bear

4. Veske fra en jallabutikk 

5. Lommebok fra en jallabutikk

6. Armbånd/fotlenker fra jallabutikk og ring fra awatara 

7. Skjørt fra Pull & bear 

 

-Maren

Innkjøp

Heisann!

I dag så var meg og mamma en liten tur på vestkanten. Planen var og kjøpe noen shortser til meg, men så var det så mye salg så jeg kjøpte litt småting til rommet mitt og.

ene siden av puten


andre siden


Shorts -kr 99 fra bikbok  ( ordinerpris: 299)

Tubetopp - kr 129 fra bikbok 

Solbriller- kr 99. 

sånn det var det. Sorry for dårlige bilder, cameraet mitt er ødelagt så måtte bruke webcamera. 

Vi snakkes!

- Marit 

 
 

Et lite innkjøp og outfit

Heihei!

Da har jeg akkuratt kommet hjem fra en liten shoppingtur, ble litt småting til rommet. Vi var inne på den nye ikeaen i åsane,åherre den er jo så stor at det blir en laberint. Brukte jo sikkert 3-4 timer der inne, tok jo år og dag. Meg og mamma fant aldri utgangen joo. Her er  outfit og det jeg kjøpte

 ene siden av puten

 andre siden 

Bokstaver fra living- 20 pr stykk

2 puter fra Ikea- 80 per stykk


Dagens antrekk!

Bukse fra Cubus

Topp fra bikbok 

Tubetopp fra primark

Egentlig en ganske enkel outfit.
Sorry for forskjellig størrelse på bildene, men  skal jeg begynne og pakke litt,bare to dager til jeg reiser no! gleder meg som en ungeee! Skal bli så gøy.

 Vi snakkes!

-Maren

Småtteri

Hei!

Jeg tenkte og bare vise dere innkjøpene mine fra igår når meg og Marit var i byn. Ble ikke så veldig veldig mye men noe ble det hvertfall, og det jeg fikk kjøpt ble jeg ganske fornøyd med! Ble masse sommerklær men det trenger jeg jo når jeg reiser til syden. Jeg reiser foresten til Kreta på søndag! 

Alt er fra Bikbok
Jeg skal i besøk no så vi snakkes!

- Maren

 

 

Innkjøp

Hei!

Iste var jeg en tur på kleppestø og skulle kjøpe noen støvler osv som jeg skal ha med meg på hytten,men når det er tilbud er det ikke så lett og gå forbi klær uten og kjøpe noe av  det, så ble litt mer en jeg egentlig skulle. 

 

Mørkeblå shorts - kr 99 fra Cubus    ( Ordinerpris: 199)  

Rutete shorts - kr 79 fra Cubus        ( Ordinerpris: 199 )

Minnekort -  kr 359 fra foto eller noe sånn                    

Imorgen reiser meg og Marit en tur på hytten og blir der noen dager. Får vi nettet til og funke skal vi nok få oppdatert dere med litt bilder osv. Hvis ikke blir det nok masse bilder når vi kommer hjem igjen. 

 speilbilde må til

Vi snakkes!

-Maren

 

Hva synnes du om innkjøpet? 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits